پاورپوینت تغذیه  در آیات و روایات در 44 اسلاید
پاورپوینت تغذیه  در آیات و روایات در 44 اسلاید

پاورپوینت تغذیه در آیات و روایات در 44 اسلاید قابل ویرایش .


بخشی از متن فایل پاورپوینت :

  • گروه های غذایی
  1. آب
  2. لبنیات ← شیر
  3. شیرینی(قند) ← عسل
  4. سبزیجات ← سیر، پیاز، کدو
  5. میوه جات ← خیار، انگور، انار، موز، انجیر، زیتون، خرما، رطب
  6. حبوبات ← عدس
  7. غلات ← نان
  8. گوشت ← ماهی، مرغ، گوشت
  9. آب
  10. سوره بقره(22) :و از آسمان آبی فرو فرستاد و به وسیله آن میوه ها را پرورش داد تا روزی شما باشد.
  11. سوره مرسلات(27):آیا به آبی که می نوشید اندیشیده اید؟ هرگاه بخواهیم این آب گوارا را تلخ و شور قرار می دهیم پس چرا شکر نمی کنید؟
  12. امام صادق فرمودند: پیامبر اکرم(ص) با چیزهای شیرین افطار می کرد چنانچه موجود نبود با آب ولرم افطار می نمودند و بیان می کردند که همانا این آب ولرم موجب پاکیزگی مجرای گوارشی(کبد و معده) و گوارایی و خوش طبعی بوی بد دهان و فضای دهان می شود و از سویی اسباب تقویت دندان ها و فک می شود و روی تیزی بینایی هم مؤثر است. همچنین استفاده از آب ولرم موجب آرامش و تسکین حالت هیجان عروق(افزایش فشار خون) و غلبه تلخی(صفرا) و موجب از بین رفتن ترشحات بلغمی و موکوسی و اطفای حالت حرارت از معده و یا بهبود حالت اسیدیته معده و رفع سردرد می گردد.
  13. امام رضا(ع): از خوردن آب های سنگین وزن اجتناب کنید زیرا آنها موجب یبوست مزاج می شود.
  14. حضرت رسول(ص):شفا طلبیدن از آبهای گرم که در کوه ها می باشد و بوی گوگرد می دهد را نهی نمود و فرمود، گرمی آنها از جهنم است.
  15. آب 60% کل وزن بدن و 70%توده بدون چربی افراد بالغ را تشکیل میدهد.
  16. در داخل سلول آب داخل سلولی به عنوان یک سازنده بدن عمل میکند یعنی در سنتز مواد جدید شرکت میکند.
  17. * آب در تنظیم درجه حرارت بدن نقشی اساسی دارد.
  18. * فقدان آب به مراتب بیش از نبود غذا کارایی بدن را تحت تاثیر قرار میدهد.
  19. شیر:
  20. سوره مومنون(21) :و برای شما در چهارپایان عبرتی است از آنچه در درون آنهاست (ازشیر) شما را سیراب می کنیم و برای شما در آن منافع بسیاری است و از گوشت آنها می خورید.
  21. سوره نحل (66): از شیر پاک شما را می نوشانیم که در طبع همه نوشندگان گواراست .

  22. پیامبر اکرم(ص): بر شما باد به مصرف شیر، زیرا حرارت را از دل و اندرون پاک می کند (ناراحتی اعصاب و روان را آرام می کند) همان طور که انگشت عرق پیشانی را پاک می کند و ستون فقرات را محکم می کند و موجب فزونی عقل و خردمندی و پاکی ذهن و فکر و جلا و تقویت قوای بینایی و از
  23. بین رفتن فراموشی می شود.
  24. مردی از امام صادق(ع) از ضعف بدن شکایت کرد امام فرمود: بر تو باد به نوشیدن شیر زیرا موجب رویش گوشت و تقویت استخوان های بدن می شود.
  25. پیامبر اکرم(ص): به زنان باردارتان شیر بنوشانید زیرا عقل و هوش فرزند را می افزاید
  26. امام علی(ع): شیر دندان ها را محکم و مواد بلغمی را از بدن دفع می کند و بوی بد دهان را از بین می برد.
  27. از دیدگاه علمی:
  28. حدود 87-90% از ترکیب شیر را آب تشکیل می دهد.
  29. مواد پروتئینی شیر عبارت اند از: کازئین، لاکتالبومین و لاکتاگلوبین
  30. ماده ی قندی شیر لاکتوز است.
  31. چربی شیر: اسیداولئیک، اسید آراشیدونیک، کلسترول و اسید لینولئیک
  32. گازهای شیر: اکسیژن ، ازت وCO2
  33. ویتامینهای شیر شامل: ویتامین A،گروهB، اسید فولیک و ویتامین های K,E,D,C،کولین و اینوزیتول
  34. شیرادرار آور و ضد سم است. سال ها شیر خام و نجوشیده را برای درمان مسمومیت تجویز می کردند.
  35. شیر ملین است و در رفع یبوست هم به کار میرود .
  36. در شیر مقداری اسید نیتریک وجود دارد که اگر ترش شود به اسید لاکتیک واسید کربونیک تبدیل می شود.
  37. عسل:
  38. سوره نحل (69):و از درون شکم آنها نوشیدنی با رنگ های مختلف خارج می شود که در آن شفا برای مردم است.
  39. سوره محمد(15):و نهرهایی از عسل مصفاست.
  40. امام علی(ع): در عسل موجبات شفا از هر درد و مرضی موجود است و در اثر مصرف آن دردی متوجه فرد نمی شود همچنین عسل مواد و ترشحات بلغمی را دربدن کاهش می دهد و موجب روشنی و جلای دل از حالت غم و افسردگی می شود
  41. رسول اکرم(ص): مصرف عسل موجب شفاست و برای دفع بادهای مرض زا در بدن و بیماری های تب زا مفید است.
  42. رسول اکرم(ص): کسی که می خواهد حافظه اش زیاد شود پس باید عسل بخورد.
  43. امام رضا(ع): خوردن عسل موجبات حکمت را در ذهن و قلب فرد فراهم می آورد.
  44. عسل:
  45. عسل مهمترین منبع مواد قندی طبیعی است .
  46. عسل به لحاظ داشتن برخی انواع از مواد تخمیری شامل: آمیلاز،اینورتاس،کاتالاز، پراکسیداز، لبپاز در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا در میان خوراکی ها بالاترین مرتبه را دارد.
  47. ویتامین های عسل شامل: گروهB(B5,B2، اسیدنیاسین)، B6، ویتامین A,E,K,C
  48. عسل دارای انواع پروتئین و اسیدهای آلی مثل اسید فورمیک و اسید آمینه است.
  49. در عسل هیچ گونه قارچی رشد نمی کند، فاسد نمی گردد و رنگ و بو و طعم آن عوض نمی شود مشروط به اینکه دور از رطوبت نگهداری شود.
  50. عسل در پیشگیری از پوسیدگی دندان، طب کودکان، پیشگیری از عوارض تابش اشعه و ابتلا به سرطان، درمان بیماری های پوستی به ویژه جوش های چرکی و زخم های کهنه و عفونی، در درمان بیماری های گوارشی، بهبود بیماریهای تنفسی، در درمان بیماری های چشمی( التهاب پلک، التهاب قرنیه، زخم قرنیه، سوزش های چشم) ، درمان بیماری های زنان و زایمان، درمان سرماخوردگی، بیماری های قلبی، بیماری های کلیوی، دستگاه عصبی و درمان بیماری های خونی مفید است.

و....................

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

تغذیه درآیات و روایات_1634019519_52626_8524_1487.zip2.58 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت